Wie we zijn

Meer dan 50 jaar ervaring in de (scheeps)interieurbouw

hendrik-27In 1996 ben ik, Benny Vogel in loondienst gegaan bij een gerenomeerde scheepsinterieurbouwer. Hier heb ik alle fijne kneepjes van het vak geleerd. In de scheepsinterieurbouw is immers niets recht en alles maatwerk, dat betekend dus veel passen, meten en nauwkeurig werken.

Op 1 oktober 2007 ben ik samen met Leo Koopmans TecMon Interieur gestart. In die tijd deden we veel grote projecten in de scheepsinterieurbouw en dan met name nieuwbouw. De afgelopen jaren hebben we ons steeds meer toegelegd op maatwerk, van badkamermeubel tot aan het inrichten van complete woon-, werk- en kantoorruimtes.

Per december 2015 ben ik gestart met BeVo Interieur. We werken met veel plezier voor onze opdrachtgevers van groot tot klein, van particulier tot multinational en alles daartussen. Nog steeds staat maatwerk en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel. We hebben een professioneel en flexibel team bestaande uit 4 ervaren vakmensen die bij elkaar meer dan 40 jaar ervaring hebben in de (scheeps)interieurbouw. Heeft u een bijzondere interieur wens, daag ons dan uit en neem contact met ons op.

Benny Vogel
Ramon Snikkers
Jasper Rochat
Bryan Damen