Hoe we werken

trap naar dakterras (5)U wilt iets bijzonders, flexibiliteit, maatwerk, persoonlijke aandacht en kwaliteit dan bent u bij BEVO interieur aan het juiste adres. Wij van BEVO interieur luisteren goed naar uw wensen, geven advies en inspireren u graag! Maar wat kunt u verwachten? Hoe ziet ons werkproces er uit? U vindt het hier.

Kennismaking
Allereerst maken we graag kennis met u en horen dan in een persoonlijk gesprek wat uw wensen zijn. We geven dan advies, inspireren en helpen u bij het maken van de juiste keuzes.

Offerte
Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek maken we een duidelijke offerte en zo nodig een inzichtelijke tekening. Hierin vindt u al uw keuzes en wensen helder op papier, samen met een investeringsoverzicht.

Details bespreken
Na uw akkoord op onze offerte gaan we voor u aan de slag enĀ  bespreken we alle details. Zo kunt u de definitieve kleuren en materialen selecteren. Ook maken we indien nodig een gedetailleerde werktekening, die als basis zal dienen voor onze werkzaamheden.

Planning en start productie
Hierna plannen we de werkzaamheden in en starten we met de productie. Sommige producten worden in onze werkplaats geproduceerd en daarna op locatie gemonteerd. Andere producten worden speciaal bij u op locatie gemaakt.

Communicatie
U wordt tijdens het werkproces betrokken en op de hoogte gehouden. Zo kunt u waar nodig bijsturen of keuzes herzien. Dit zorgt er voor dat uw product altijd aan uw wensen voldoet.

Oplevering en nazorg
Onze werkwijze draagt zorg voor een mooi eindproduct die de verwachtingen van onze klanten vaak overtreft. Heeft uw product na verloop van tijd nazorg nodig? Ook dan staan we voor u klaar.

Wij gaan graag voor u aan de slag! Wilt u meer weten, neem dan contact op voor meer informatie.